Nyhedsbrev 2023 – 06

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

11. juni 2023

 

Tilmeld dig Nyhedsbrev på mail – og læs Nyhederne mens de er friske!

Tilmeld her: https://strandgaardsparken.dk/nyhedsbrev/

 

Nyhedsbrev 2023 – 06

 

Nyhedsbrevet informerer om:

  1. P-pladser – hvordan går det?
  2. Tørke
  3. Kontoret holder ferielukket
  4. Bestyrelsen her og nu

 

1. P-pladser – hvordan går det?

Som tidligere skrevet ud, så vil alle modtage brev når det er tid til tilmelding for at erhverve brugsret og tomrør.

Indtil da må alle væbne sig med tålmodighed, når vi ikke skriver noget ud, så er dét fordi der ikke er noget nyt at fortælle, men her en opsummering:

Arbejdet med at montere skiltespyd er færdigt, og der er påbegyndt montage af tavler på gæsteparkeringerne-dvs. de pladser som altid vil være gæstepladser. Montage af tavler på pladserne med brugsret, sker først når første omgang af tilmeldinger er udført. De pladser som der så ikke er erhvervet brugsret til, vil blive midlertidige gæstepladser, til de en dag erhverves.

Vi er halvvejs med at anlægge tomrør, og det arbejde går SÅ fint, vi har kun ros til grave-sjakkene, som knokler og leverer et ualmindeligt fint stykke arbejde! Faktisk ser flere bede bedre ud efter de har været der, end de gjorde før 😉

En stor tak til alle de grundejere, som her i varmen, har forsynet arbejderne med kolde vand og is – det er bare god stil!

Alle juridiske dokumenter er sendt til tinglysning, eller på vej, så den del er også ved at falde i hak.

Hvorfor f…. kan vi så ikke bare tage imod tilmeldinger nu?

Vi må ikke udstede en brugsret før den er tinglyst, og skiltespyd, tomrør osv. må ikke tages i brug før der har været afleveringsforretning, hvilket først sker når alt er færdig-etableret. Så fingrene væk fra skilte og tomrør til I har papir på dem, og glæd jer til at I snart kan erhverve jeres brugsret 😊

Flere spørger efter ”færdig-løsninger” til etablering af ladeboks på spyd, og pakkeløsninger for føring af strøm, både inde i huset og via tomrøret.

Vi vil, i et senere Nyhedsbrev, sende noget materiale ud til inspiration, og vil også afholde et informationsmøde inden opstart, MEN grundejerforeningen kommer ikke til at formidle salg eller aftaler om løsninger.

Ønsker du at vide mere, kan du med fordel læse indkaldelse og referat af General-forsamlingen nov. 2021, samt div. Nyhedsbreve 2022 og 2023, hvor der løbende er informeret om projektets udvikling.

 

2. Tørke

Skulle det være gået nogens opmærksomhed forbi, så er det temmelig længe siden det har regnet, og både haver og fælles arealer er ramt af tørke.

I Ishøj Kommune er det forbudt at vande private græsplæner, tørke eller ej.

Ishøj Forsyning som leverer vores drikkevand har endnu ikke sendt varsel ud, men mon ikke det kommer? Så undgå at bruge drikkevand til vanding.

Det er ikke tilladt at lave afbrænding i Ishøj Kommune, f.eks. af haveaffald, og heller ikke tilladt at tænde bål, uden særlige forudsætninger.

Vi bor tæt, og vær varsom hvis du bruger grillen, og drop helt ukrudtsbrænderne, tørken skal også nok få bugt med ukrudtet 😊

 

3. Kontoret holder ferielukket.

Hen over sommeren vil der være flere lukkeperioder på kontoret:

Onsdag d. 14. juni til og med fredag d. 16. juni.

Mandag d. 26. juni til og med tirsdag d. 4. juli.

Mandag d. 31. juli til og med onsdag d. 9. august.

Lukningen gælder for almindelige ekspeditioner, undtaget herfra vil være tilmelding til brugsret mm, når der åbnes op for det.

 

4.Bestyrelsen her og nu.

Vi måtte jo desværre droppe Loppemarkedet pga. mangel på frivillige, men tak til dem som meldte sig 😊 Skulle nogen være interesseret i at være med til at stable det på benene i august eller september, så lad gerne høre fra jer.

Forhåbentlig kan vi afholde Åbent Hus i sensommeren, men det hører I nærmere om.

Vi arbejder fortsat på en ny hjemmeside, og skal lave en meningsmåling om tilslutningen til Stofa på bredbåndet.

Vores solcelle-projekt på terrænbelysningen er under fortsat udvikling, og vi kigger også på solcelleløsning til varmecentralen.

Læs desuden om Gårdprisen, Legepladspuljen og Legepladstilskud på hjemmesiden, så I kan forskønne og udvikle jeres legepladser i løbet af sommeren/efteråret.

 

 

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

Pernille Møller

formand

 

0

Din varekurv