Nyhedsbrev 2023 – 05

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

20. april 2023

 

Tilmeld dig Nyhedsbrev på mail – og læs Nyhederne mens de er friske!

Tilmeld her: https://strandgaardsparken.dk/nyhedsbrev/

 

Nyhedsbrev 2023 – 05

 

Nyhedsbrevet informerer om:

  1. 14 dages tømning – sådan gør du…
  2. Skal der være Loppemarked i år?
  3. Sand til sandkasser.
  4. Kompost til haverne.

 

1. 14 dages tømning – sådan gør du…

I Nyhedsbrev nr. 4 skrev vi om 14 dages tømning af dagrenovation. Det gav anledning til en del spørgsmål, så vi præciserer lige her:

Du kan vælge at få tømt dine 2 sække hver 2. uge, i stedet for hver uge, og spare ca. 1000,-kr. om året. Du kan ikke vælge tømning af den ene sæk, det gælder begge sække.

Gå ind på https://selvbetjening.vestfor.dk/ udfyld formular, brug feltet ”andet”. Du kan også ringe på tlf: 70 25 70 60, tast 3.

Herefter modtager du 2 mærkater til at sætte på affaldsrummene, når det er gjort, starter din 14 dages tømning op.

Bemærk at opkrævning for dagrenovation fra Ishøj Kommune først reguleres ved årsskiftet, selvfølgelig med tilbagevirkende kraft.

 

2. Skal der være Loppemarked i år?

Ved hjælp af frivillige holdt vi et brag af en Fastelavnsfest, og hvis der skal holdes Loppemarked, ja så mangler vi altså frivillige til at hjælpe til.

Normalt holder vi Loppemarked den 3. søndag i maj, dvs. d.21. maj i år fra kl.10-14, og det plejer at være rigtig godt besøgt.

Det vil vi også rigtig gerne i år, men uden jeres hjælp bliver det ikke til noget.

Så ud af busken; skriv til kontoret om du kan hjælpe 1-2-3 eller 4 timer, stå ved grillen, sælge drikkevarer, hjælpe med opsætning/nedpakning, eller hjælpe med forberedelserne i dagene op til.

Vi skal høre fra dig senest onsdag d.26. april, hvis vi skal nå det!

 

3. Sand til sandkasser.

Så kan der atter bestilles sand til gårdenes sandkasser. Skriv til kontoret hvis I ønsker jeres sand udskiftet.

Sandet leveres på p-pladsen ved skurgangen, I skal selv udskifte sandet i sandkassen, og når det er gjort kontakter I kontoret for afhentning af det gamle sand.

 

4. Kompost til haverne.

Der er kommet frisk – og rigtig god – kompost. Det ligger ved siden af Containerpladsen, husk at lægge presenningen over igen, når I har taget hvad du skal bruge.

Bemærk at kompost skal blandes med den almindelige havejord i forholdet 1 del kompost til 9 dele jord. Komposten er meget kraftig og du ødelægger dine planter, hvis du bruger for meget af det, så 1 trillebør til en hel have incl. plænen er mere end rigeligt 😉

Husk du må ikke aflevere din udtjente havejord på Containerpladsen, eller ved siden af komposten. Det skal på de kommunale Genbrugsstationer i Brøndby eller Taastrup.

 

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv