Nyhedsbrev 2021-05

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

12. februar 2021

 Nyhedsbrev 2021 – 05

 

Nyhedsbrevet informerer om:

  1. Lokalplan 1.90 i høring – samlet indsigelse.
  2. TDC-Fiber – status.
  3. Kabelbrud hos Kabel+.
  4. Fastelavn, Loppemarked og andre sjove ting…

 

1. Lokalplan 1.90 i høring – samlet indsigelse.

Det blev desværre ikke muligt, at gennemføre debataftener om lokalplanen. Vi havde ansøgt Kulturministeriet om tilladelse til møder med 10 deltagere, men fik afslag.

I de foregående Nyhedsbreve har vi gennemgået det nye lokalplans forslag, fra ende til anden.

Vi har gjort opmærksom på hvilke paragraffer vi synes der skal gøres indsigelse mod, og hvorfor der er andre vi ikke ønsker at gøre indsigelse mod.

Inden du udfylder skemaet skal du huske på, at Lokalplan 1.90 er resultatet af 6 års forhandlinger, både med forvaltningen og politikkerne.

Grundejerforeningen har ikke fået alt, hvad vi pegede på, men håber at mange indsigelser, kan rykke det sidste helt på plads J

Det bliver fremover IKKE muligt, at få dispensation fra Lokalplanen, og derfor er det vigtigt at vi har fremtidssikret den så godt som muligt, med muligheder for ting, som der ikke er nogen planer om at føre ud i livet på nuværende tidspunkt, men som med årene kan blive et ønske fra et flertal af grundejerne.

Du skal også være opmærksom på, at den nye lokalplan ikke har tilbagevirkende kraft, og du skal derfor ikke ændre på noget (som er godkendt iht. Lokalplan 1.17), blot fordi lokalplanen ændres til Lokalplan 1.90.

Indsigelsesskemaet er vedhæftet dette Nyhedsbrev – du udfylder det, og returnerer det til kontoret, i postkassen eller pr. mail, senest d. 1. marts 2021.

Download Indsigelsesskema Lokalplan 1.90 ved at trykke på denne tekst (Åbnes i PDF).

2. TDC-Fiber – status.

Hvor langt TDC er med, at tilslutte fiber i skrivende stund, er vi ikke helt sikre på, men der er fuld gang i reetableringen af stier og veje. Det skal dog siges at der primært gøres klar til reetablering og sikres færdsel, da det endelige reetableringsarbejde først kan udføres i foråret. Det gælder flere steder både asfalt, SF-sten og græsarealer.

 

3. Kabelbrud hos Kabel+.

Særligt i januar har Kabel+ oplevet en del kabelbrud, og Kabel+ er UDEN skyld i disse! TDC har desværre ramt temmelig mange kabler under deres gravearbejde.

Kabelbruddene er udbedret af Kabel+, samme dag, som de har fået besked om bruddene.

 

4. Fastelavn, Loppemarked og andre sjove ting…

Det er jo ikke gået som vi havde håbet, så vi må stadig og igen, vinke farvel til de ting, som gør os glade -muligheden for at være sammen med andre.

Så end ikke med pyntede visirer og malede mundbind må vi fejre Fastelavn – nu for andet år i træk.

Hvor vidt Loppemarkedet bliver gennemført den 3. søndag i maj, det må vi vente og se – men én ting er helt sikkert; at når vi igen kan samles alle sammen, så tager vi revanche og holder det hele, bare lidt mere festligt.

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

Pernille Møller

Formand

0

Din varekurv