Nyhedsbrev 2022 – 08

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

23. juni 2022

 

Tilmeld dig Nyhedsbrev på mail – og læs Nyhederne mens de er friske!

Tilmeld her: https://strandgaardsparken.dk/nyhedsbrev/

 

Nyhedsbrev 2022 – 08

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Der lukkes for fjernvarmen 29. juni.
  2. Sommerjob i grundejerforeningen?
  3. Strandgårdsparkens 50 – års jubilæum.
  4. Bestyrelsen her og nu…

 

1. Der lukkes for fjernvarmen d.29. juni.

Vi udskifter den ene af vores 2 pumper på Varmecentralen, og bliver derfor nødt til at lukke for fjernvarmen i hele Strandgårdsparken:

 

Onsdag d.29. juni kl. 7-16

 

I vil ikke mærke noget til lukningen den første time, og vi er højst sandsynligt oppe på fuld drift igen før kl.15.

 

2. Sommerjob i grundejerforeningen?

Står du lige og kunne bruge lidt ekstra penge, har du mod på gartnerarbejde og har tid 15-20 timer om ugen i juli/august, så skal du bare kontakte foreningens kontor på mail.

Skriv lidt om dig selv, og et telefonnummer du kan kontaktes på, så hører du fra os hurtigt.

 

3. Strandgårdsparkens 50 – års jubilæum.

Det bliver lørdag d.3. september, vi har lejet et kæmpetelt og vi forestiller os en dag med masser af hygge for store og små, fællesspisning, historiske indslag, f.eks. fotoudstilling, osv.

Har DU noget du kan byde ind med, f.eks. fotos/videos, fortællinger, lyst til at give en hånd, skrive en sang, eller idéer til hvad vi kan lave af leg, mad og underholdning, så skriv en mail, eller kom forbi kontoret, så finder vi tid til en snak…

 

4. Bestyrelsen her og nu…

Har været på Temadag og fået snakket om mangt og meget, lært hinanden og foreningen lidt bedre at kende, lagt lidt planer for det fremtidige arbejde og glæder os nu til det 😊

I mellem tiden er skurgangstaget i gård 22 blevet færdigt og står nu klar til at få solceller op, så terrænbelysningen kan forsynes af dem.

Der er blevet holdt afleveringsforretning på fjernvarmearbejdet i Fyrrelunden/Granlunden, der er kun små udeståender om brandstier osv. ellers er alt meget fint.

Der er lagt ny asfalt på 60 M2 i gård 7 efter bilbranden, som beskadigede asfalten så meget at den måtte udskiftes helt, og der måtte opsættes en ny lampe incl. stander. En udgift på næsten 80.000, -kr, som kun dækkes hvis synderen findes – surt show ☹ Og så vil jeg tilføje at vi har stor medfølelse for de mennesker som blev berørt af branden, alle har det heldigvis godt nu.

I næste uge har både Bestyrelsen og Parkeringsudvalget møder, og så kommer der mere information ud i Nyhedsbrevet om brugsret osv.

 

 

Glædelig Skt. Hans aften!

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv