Nyhedsbrev 2020-07

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

 

11 maj 2020

 Nyhedsbrev 2020 – 007

 

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Information om indsamling af uforpligtende fiber-tilkendegivelser

 

1. Information om indsamling af uforpligtende fiber-tilkendegivelser

I grundejerforeningen har vi et fællesantenne udvalg der arbejder på at forbedre mulighederne for grundejerne for hurtigt, stabilt og konkurrencedygtigt internet og tv.

TDC som er en af de store aktører på fiber området, har netop nu fokus på Ishøj Kommune, og har tilbudt at lægge fiber ud i stort set hele kommunen GRATIS, hvis interesse for tilslutningen for kommunen, eller grundejerforeningen er 80%

TDC tilbyder en fiberløsning hvor man frit kan vælge blandt alle de store udbydere både på Internet og TV siden, deres primære interesse er at få fiber ud til så mange som muligt.

Såfremt vi får TDC fiber, kan du som grundejer selv vælge hvem der skal levere din forbindelse. Der er allerede aftaler med : BoligNet, Dansk Net, FastSpeed, Hiper, Kviknet, TDC Erhverv, Telenor samt Yousee.

Fælles Antenneudvalget som består af Kasper, Henrik og Kim vil derfor den 13, 14 eller 15 Maj banke på hos alle grundejerne med en tilkendegivelsesblanket vi håber du vil udfylde, så vi kan få dem til at lægge fiber ind GRATIS i hele bebyggelsen.

Vi kommer med tilkendegivelses blanket til jer, så sørger vi for at det kommer videre til TDC.

Vi håber at vi kan nå de 80%, så vi kan presse TDC til at fokusere på Strandgaardsparken først.

Det er helt gratis

Du bestemmer selv hvornår du vil tage din fibertilslutning i brug, og hvilken udbyder du køber abonnement hos

Høj kvalitet og hurtige hastigheder på alle dine enheder fra tablets og telefoner til TV – uanset hvad du bruger nettet til

Din bolig kan blive mere attraktiv, når der hører fremtidssikret internet med.

Enhver eventuel beslutning om etablering af fiber i Strandgårdsparken, vil naturligvis altid først skulle behandles ved en generalforsamling, eller anden form for afstemning alt efter COVID19 udviklingen.

Vi ser det som en yderst attraktiv måde at få fiber lagt ind i hele foreningen.

Vi vil derfor gerne kunne vise interessen for TDC, og derved gøre alt vi kan for at de ruller Fiber ud i vores bebyggelse hurtigt. Vi kan ikke love at TDC prioriterer os, men vi kan vinke med det store flag, og vi er trods alt potentielt over 500 boliger.

Vi bliver UDENFOR ved døren og skal ikke ind hos jer i boligen.

Hav gerne TDC-siden klar på din PC eller smartphone : tdcnet.dk/fiber. Kim, Kasper og Henrik vejleder gerne på afstand.

Vi sikrer naturligvis god afstand, håndtering af papir med handsker og af sprittede kuglepenne. Bedst er det nok at du skriver med din egen kuglepen

I fald at der ikke skulle være nogen hjemme lægger vi tilmeldings-seddel i postkassen, som gerne må underskrives og afleveres dagen efter i postkassen på kontoret Bøgelunden 7.

M.v.h.

Strandgårdsparkens fællesantenne udvalg, Kasper, Henrik & Kim

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

P.U.V.

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv