Nyhedsbrev 2016-13

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

27. oktober 2016

 

 

Nyhedsbrev 2016 – 13

 

Nyhedsbrevet informerer om:

  1. Opfølgning på generalforsamlingen d. 24. oktober
  2. Opførelse af dobbelt affaldsrum

 

1. Opfølgning på generalforsamlingen d. 24. oktober

Der var det største fremmøde i mands minde; næsten 400 mødte op, heraf 262 stemmeberettigede, medbringende 38 fuldmagter. Et samlet stemmetal på 300!

Forslag 1 fik 293 stemmer, forslag 2 fik 2 stemmer og forslag 3 kun 1 stemme. Der blev afgivet 1 blank stemme, og 3 undlod at stemme (gik før afstemningen). Der var rigtig mange og gode spørgsmål, og vi håber alle fik svar, som kunne bruges.

Tak for den flotte opbakning!

Den videre proces er nu, at kommunen skal godkende forslaget i sin helhed, og først når dette er sket fastsættes implementeringsperioden, som forventes at strække sig over 1 år, og man får tilsvarende frist til at bygge nyt affaldsrum.

Vi vil holde jer alle løbende orienteret.

 

2. Opførelse af dobbelt affaldsrum

Da forslag 1 jo endnu ikke er endeligt godkendt af kommunen, skal man ikke gå i gang med at bygge nyt affaldsrum endnu.

Som oplyst på generalforsamlingen har bestyrelsen indhentet tilbud på fælles produktion af affaldsrum til en pris på 3.062 kr. – dette inklusive maling, opsætning og moms. Arbejdet udføres af tømrerfirmaet Jimmy Friberg.

På generalforsamlingen oplyste jeg, at prisen var 2.800 kr. – jeg havde dog ikke medregnet maling af affaldsrummet, som kan fravælges.

Det står naturligvis alle frit for, om man vil benytte sig af dette tilbud, når det bliver aktuelt, vi udsender mere information, når den tid kommer.

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

Pernille Møller

formand

 

Download som pdf

0

Din varekurv