Udvalg

Fastelavnsudvalget

Fastelavnsudvalget planlægger og afholder foreningens årlige Fastelavnsfest. Dette er en mangeårig tradition, hvor godt 100 børn møder op med forældre, bedsteforældre osv. Det betyder, at der skal være mange hjælpere til stede, for at arrangementet kan blive vellykket, og derfor er der både brug for medlemmer til udvalget og for hjælpere på selve dagen. Så meld dig på kontor@strandgaardsparken.dk – eller ring til kontoret 43 73 40 24

Fastelavnsudvalget består af:

Morten Uhl Thagaard

Bestyrelsens kontaktperson:

 

Parkeringsudvalget

Parkeringsudvalget består af:  

Lars Kampmann

Michael Olsen

Birger Verge Nielsen

Sven Knoth-Nielsen

Bestyrelsens kontaktperson:

Pernille Møller

 

Loppemarkedsudvalget

Loppemarkedsudvalget består af:  

Carsten Pålsson

Bestyrelsens kontaktperson:

Pernille Møller

0

Din varekurv