Vinderen er…

Legepladsudvalgets gennemgang i fht ”Flotteste gård” .

 

 

Udvalget har foretaget 3 gennemgange og har herunder oplevet eksempler strækkende sig fra manglende, over almen, til særdeles god renholdelse og vedligeholdelse.

 

Udvalget har sluttelig skullet vælge 3 gårde til præmiering i forhold til konkurrencepræmisserne, men vi er her stødt på det meget store dilemma, at enkelte gårde fremstår med en løbende særdeles god vedligeholdelse og renholdelse. Disse har vi så skullet veje op mod gårde, hvor der har foregået

almen løbende vedlige- og renholdelse, men hvor konkurrenceudmeldingen har medført forøgelse af flere gårdes aktivitetsniveau med gode resultater til følge.

 

Udvalget har valgt at pege på de gårde, hvor den løbende vedlige- og renholdelse har fungeret, men vil dog også yde en enkelt af de gårde, der har fået samarbejdet til igen at florere.

 

På den baggrund peger udvalget på, at

 

1        præmien tildeles gård 25, der kan karakteriseres som en mønstergård, hvor såvel renholdelsen, som vedligeholdelsen gennem flere år har været meget synlig. Gården er ligeledes karakteriseret ved de flotte bede, hvor hele gården har opbygget en ensartet bed-struktur. Yderligere fremstår også skurgangen som flot vedligeholdt.

 

2        Præmien tildeles gård 14, der tidligere har fremstået med alment ren- og vedligeholdte bede og gård, hvilket stadig er udvalgets vurdering. Hertil skal dog så lægges, at legepladsen har undergået en flot udvikling med opbygning af en ny pergola med fliseunderlag, og et i øvrigt pænt græsareal er blevet renoveret.

 

3        Præmien tildeles gård 19, der også gennem flere år har fremstået med et højt niveau af ren- og vedligeholdelse. Svellegården, kaldet i daglig tale, har også en meget ensartet struktur på gårdens bede.

 

Hermed udvalgets indstilling.

 

En kortfattet vurdering af hver gård kan læses på foreningens hjemmeside.

 

 

 

 

Leon Axelsen            Carsten  Pålsson                   Asger Rymark-Vorm

0

Din varekurv