Stjålne nummerplader

Søndag den 19. april vågnede jeg op til en bil UDEN nummerplader. Nej det var ikke politiet der havde klippet dem, de var blevet tyvstjålet, både for og bag. Bilen holdt på en handicap-parkeringsplads som er markeret både med skilt og maling på asfalt og ved hoveddøren i huset er monteret kørestolsrampe. Det svarer næsten til at stjæle førerhunden fra en blind. Min mand er afhængig af at jeg kan køre ham til træning m.m., derfor er vi afhængige af vores bil, så det var surt. Heldigvis fik jeg nye nummerplader om mandagen – de koster KUN kr. 1180,-!.

Men det rører ikke store ånder – tyveknægte har ingen skrupler. Så hold øje med hvad der foregår omkring dit og dine naboers hus, næste gang er det måske dine nummerplader der er væk.

Mange hilsener

Helle Hjelvang

Egelunden 1

0

Din varekurv