Nyhedsbrev 2010-05

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

8. april 2010

 

Nyhedsbrev 2010 – 05

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Dansk Kabel TV/You-See

 

  1. Dansk Kabel TV/You-See

Intet kan bringe sindene i kog som ”hus-alteret”.

Bestyrelsen har gjort sit bedste for, at finde holdbare løsninger, og hjælpe grundejerne gennem overgangen til You-See.

Det har krævet intens dialog med Dansk Kabel TV, og medførte så også en særlig aftale for Strandgårdsparken.

Desværre er der fortsat mangel på information, hvilket forklares, fra Dansk Kabel TV, med at grundejerforeningen har stået forkert registreret, så efter aftale med Dansk Kabel TV kan vi nu svare på nedenstående spørgsmål:

 

Skal jeg betale den først tilsendte regning, når jeg var blevet lovet en ny?

Ja – det skal du desværre, udligning af for meget indbetalt abonnement vil ske i næste kvartal, uden morarenter. Har du derefter mere end 50,-kr. til gode vil de blive udbetalt på check. Det er ikke tilfredsstillende, og vi går selvfølgelig videre med dette i vores samlede klage, men sørg for at betale din regning alligevel.

 

Hvornår skal jeg vælge ny TV-pakke?

Omkring d.21.april skal du kontakte You-See og give dit pakkevalg. Du skal gøre opmærksom på at du ønsker det gældende fra 1. maj.

Henvender du dig for tidligt kan du risikere en spærring for kanaler du gerne ville have- det gælder dog kun hvis du vælger en mindre pakke end den nuværende, men du vil også blive opkrævet for din større programpakke fra den dato den er registreret. Så hold dig til d.21. april, og som anført, skriv/sig at det skal være pr.1. maj.

 

Jeg har et nyt TV og kan ikke modtage digitalt/HD?

Selvom dit TV kun er et par år gammelt, er der andre standarder nu. Dit TV skal kunne tage DVB-C og MPEG4, det er meget teknisk, men tag din manual og gå i en TV-forretning – de kan vejlede dig om dit TV lever op til disse krav. Gør det ikke det, kan du købe nyt TV eller en boks fra You-See. Boksen koster 79,-kr om mdr. og virker kun på ét TV i husstanden.

 

Hvis jeg ikke vil modtage TV, kan jeg heller ikke få internet/IP via bredbåndet?

For at holde bredbåndsforbindelsen åben kræver Dansk Kabel TV, at man som minimum har grundpakke. Grundpakken er kun udgift til diverse afgifter (ca. 20 kr. om mdr.), men det findes urimeligt at man ikke kan fortsætte med A+ via bredbåndet uden at skulle betale for TV. Det forklares med, at internet forbindelserne ligger blandet i mellem TV kanalerne så der ikke kan spærres for TV uden at spærre for internettet, men det burde man jo så kunne lave om på…

 

Hvad hvis jeg ikke vil have bredbånd mere?

Så skal du huske på at paraboler skal sidde under hæk/hegns højde og at UHF antenner slet ikke er tilladt.

Der ud over er det nok værd at tænke på at den reelle prisstigning kun er knap 50,- kr. pr mdr., men at vi nok blev lidt chokerede over opkrævningerne fordi vi er vant til at det blev opkrævet med kommuneafgifterne, så det ikke var så synligt hvor meget vi ofrer på ”hus-alteret”….

 

Og hvad gør bestyrelsen så ved alt dette?

Jamen vi arbejder da (næsten) ufortrødent videre på sagen, for at alle kan være glade.

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv