Nyhedsbrev 2009-01

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken  

 

2. april 2009

 

Nyhedsbrev 2009 – 01

 

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Loppemarked i maj.
  2. Sommerfest i august.
  3. Hvem har den flotteste gård?
  4. Udskiftning af varmemålere.
  5. Samarbejdet med Ishøj Kommune.
  6. Farvevalg og haveskel.
  7. Ny mulighed for debat på hjemmesiden.
  8. Sand til sandkasserne.
  9. Kontoret holder lukket.
  10. Bestyrelsen her og nu.

 

 

1. Loppemarked i maj.

Igen i år holder vi loppemarked & bytte – plante – dag, på grusbanen ved genbrugspladsen.

Det bliver søndag d. 17. maj. fra kl.10 – 14.

Stader (et bord 80 x 180 cm) stilles gratis til rådighed, du skal blot tilmelde dig til foreningens kontor. Husk at du ikke har en plads før kontoret har bekræftet dette.

Der vil være salg af mad og drikke, og såfremt en gård vil påtage sig at stå for det, tilfalder overskuddet gården. Hør nærmere på kontoret.

 

2. Sommerfest i august.

Der er nu gået 5 år siden sidste sommerfest, så vi er glade for at kunne fortælle, at der vil være stor Sommerfest lørdag d. 15. august, i telt på grusbanen. Billetsalg er på foreningens kontor, i den normale åbningstid, pris 160,-kr. pr. stk. Særlige ekstra åbningstider for salg, og mere info om festen vil blive meldt ud senere.

 

3. Hvem har den flotteste gård?

Bestyrelsen har, i samarbejde med Legepladsudvalget, valgt at lave en konkurrence sommeren over, om den flotteste gård. Det er ikke kun legepladserne, men hele gården, som bliver vurderet. Nærmere om kriterier for udvælgelse, vil blive udsendt senere. Alle gårde bliver bedømt, og de 3 flotteste gårde vinder henholdsvis 10.000,-kr, 5.000,-kr. eller 3.000,-kr. Så det er absolut værd, at gå i gang med forskønnelsen af jeres gård allerede nu.

 

4. Udskiftning af varmemålere.

Vores fordampningsmålere er forældede, og bestyrelsen har derfor valgt, at udskifte målerne med elektroniske målere, som kan radioaflæses. De nye målere er mere præcise, og ikke påvirket af rumtemperaturen. Når målerne er installerede, skal der fremover ikke aflæses i de enkelte huse, hvilket vil være en stor fordel for alle parter.

Ved den kommende årsaflæsning skifter vi firma fra ISTA til Brunata. Det betyder at ISTA forestår dette års aflæsning, og efterfølgende kommer Brunata og installerer de nye målere. Flere detaljer om dette, når tiden nærmer sig.

 

5. Samarbejdet med Ishøj Kommune.

Vi forventer, at afholde møde med Plan-Byg-Miljø snart. Vi skal drøfte emner som fartdæmpning på stamveje, komprimatorer til genbrugspladsen, adgangsforhold til busstoppestederne, beplantning af stamvejene, godkendelse af nyt affaldsrum osv.

 

6. Farvevalg og haveskel.

I efteråret startede vi gennemgang af gårdene, og begyndte at skrive til de grundejere som ikke overholder farvevalget på gårdside. Mange har malet i god tro, og vi skal derfor endnu engang understrege at på gårdside skal alt træværk være sort. Det er kun på haveside der er valgmuligheder. Få mere at vide på hjemmesiden eller kontoret.

Foreningen kører i øjeblikket flere skelssager, og vi opfordrer på det kraftigste til, at man rådfører sig med kontoret inden man sætter nyt hegn/hæk. Det er ærgerligt, og bekosteligt, at skulle flytte sit nye hegn/hæk, fordi det er sat uden for skel.

 

7. Ny mulighed for debat på hjemmesiden.

Omlægningen af vores hjemmeside til en ny og smartere version, er ikke lige om hjørnet, og vi har derfor valgt at lave et lille intermistisk Debat-forum. Så vil du gerne debattere et emne med andre grundejere, kan du sende dit indlæg til kontoret, og indlægget vil hurtigst muligt blive lagt på hjemmesiden. Der er desværre ikke mulighed for, at lægge sine indlæg direkte på, men det kommer med den nye hjemmeside.

 

8. Sand til sandkaserne.

Vil i have frisk sand til jeres sandkasser, skal dette bestilles på kontoret senest d.20. april.

 

9. Kontoret holder lukket.

Fredag d.3. april og hele uge 17, fra d.20.-24. april begge dage incl.

 

10. Bestyrelsen her og nu.

Det er over 3 mdr. siden vi udsendte et Nyhedsbrev. Ikke fordi vi ikke har noget at skrive om, eller ikke laver noget, men pga. travlhed.

Nyt bestyrelsesmedlem Benny Vahl-Møller er kommet godt fra start, og vi er glade for, at have fået ham med.

Fastelavnsudvalget afholdt et brag af en Fastelavnsfest, med flere nye tiltag. Det skal de have stor tak og ros for! Vi glæder os til næste år.

DONG har endnu ikke givet dispensation for placering af affaldsrum, men vi arbejder på sagen.

Vi har haft 2 mindre lækager på fjernvarmenettet, de er udbedret, og det var heldigvis ikke alvorligt. Varmeudvalget undersøger muligheder for, i fremtiden, at kunne få målere på varmt vand, gulvvarme osv. Dette for, at få så retfærdig en fordeling af varmeudgiften, som muligt.

 

Udvidelsen af genbrugspladsen er desværre endnu ikke færdig, da der er problemer med belægningen. Når den nye plads er klar, vil der blive udsendt en ny sorteringsvejledning til alle husstande. Dette blandt andet fordi den udsendte pjece fra kommunen er misvisende, og fordi enkelte ting skal sorteres anderledes end førhen.

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv