Nyhedsbrev 2007-07

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

Oktober 2007

Nyhedsbrev 2007 – 07

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Kontoret holder lukket
  2. Julemarked 18. november
  3. Brænde til afhentning
  4. Varmeopgørelser
  5. Personalesituationen
  6. Sanding af fortove
  7. Gør-det-selv-folket
  8. Lidt om alskens dyr
  9. Bestyrelsen her og nu

 

1. Kontoret holder lukket.

– fredag d.9.november, varmemesteren træffes som vanligt.

 

2. Julemarked 18. november

Igen i år byder vi til julemarked – mere herom senere, MEN skal du have et stade, skal du ringe til kontoret nu! Stadet er gratis, julemarkedet afholdes indendørs på varmecentralen.

 

3. Brænde til afhentning.

Lundeskoven er blevet udtyndet, og der ligger derfor masser af godt brænde til fri afhentning, først til mølle….

 

4. Varmeopgørelser.

Varmeopgørelserne er blevet forsinket – ikke pga. den sene aflæsning, men fordi opgørelserne som blev modtaget 1.10. var med så mange fejl, at Ista måtte lave en ny opgørelse. Den er på vej ud til jer nu.

 

5. Personalesituationen.

Nogle vil have bemærket, at Morten Knudsen ikke har været at se i Strandgårdsparken et stykke tid. Dette skyldes at Morten ophører efter gensidig aftale, og i henhold til gældende overenskomst. I løbet af vinteren vil vi søge en ny ledende ejendomsfunktionær/varmemester. I mellem tiden gør Owe Jäde og Maher Shafeek deres bedste for, at vedligeholde vores arealer og være grundejerne behjælpelige.

Kenneth Knudsen (som ikke er i familie med Morten Knudsen), er startet i gymnasiet og har fået job i Bilka, han stopper derfor som omdeler. Ny omdeler er Malene Brandborg.

 

6. Sanding af fortove.

Gennemgang og reparation af etape 2, SF-sten er afsluttet, og fortovene vil blive sandet i uge 45/46. Det er vigtigt at I selv fejer sandet på skrå af fliserne, således at fugerne bliver fyldt, og evt. mos-tendens bliver skrabet væk.

 

7. Gør-det-selv-folket.

Klarer mange ting selv, og det er jo fint. MEN det kan ikke siges tit nok; skal i have hjælp til lukning af fjernvarme, adgang til kørsel på sti osv. skal dette aftales på forhånd med varmemesteren! Han sidder ikke og triller tommelfingre, mens han venter på at der er nogen, som har brug for ham…

 

8. Lidt om alskens dyr

Dræbersneglene begynder ligeså stille, at invadere Strandgårdsparken. Der er mange bud på udrydning, men den gift der er i handlen, er dødelig for katte og småhunde – tænk på det. Hunde kan også få en dødelig orm når de spiser sneglene, så det kan jo, for nogen, være pest eller kolera.

Rotter er blevet observeret, og dette meldes til kommunens skadedyrsbekæmpelse. Har du observeret rotter bedes det meddelt til kontoret, så vi kan få alle områder med.

Ræve er der mange af, og de lider af skab. En væmmelig sygdom, som dog kan behandles hvis det sker i tide. Vi har fået melding fra en grundejer, hvis hund er blevet smittet med skab, så kig din hund godt efter.

 

9. Bestyrelsen her og nu.

Som nævnt i sidste Nyhedsbrev arbejder vi frem mod generalforsamlingen, hvilket er tidskrævende. Hvidbogen skulle have været ude nu, men desværre er de 515 ringbind, som blev indkøbt, for mange år siden, gået til på loftet. Så det gør meget AV, at sige det det her; men den kommer ikke ud før i januar. Materialet er færdigt, men nu tør jeg ikke love mere!

 

Husk generalforsamlingen tirsdag d.27.november.

 

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv