Nyhedsbrev 2007-04

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

Juni 2007

Nyhedsbrev 2007 – 4

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Varmeaflæsning
  2. Ferielukning
  3. Kompost og flis
  4. Legepladser
  5. Parkering
  6. Dræbersnegle
  7. Opkrævning stiger
  8. Mursten
  9. Bestyrelsen her og nu

 

1. Varmeaflæsning.

Den årlige aflæsning var planlagt til uge 23 og 24. Inden vi nåede, at varsle dette, blev den imidlertid aflyst pga. Falck-strejken, idet aflæserne er Falck-reddere.

Aflæsning vil derfor blive foretaget i uge 33 og 34, fra d.13.-24. august. Særskilt varsling herom vil som vanligt blive omdelt 1-2 uger før.

 

2. Ferielukning.

Kontoret holder lukket pga. ferie i uge 25 (18.-22. juni), samt uge 29 og 30 (16.-27. juli).

Varmemesteren træffes som vanligt.

 

3. Kompost og flis.

Der vil sommeren over blive leveret kompostjord på grusbanen ved genbrugspladsen. Dette er til fri afbenyttelse, husk dog at blande godt med almindelig jord.

Flis og sand, som ligger på grusbanen er IKKE til fri afbenyttelse, men skal bruges til foreningens fortove og bede, så lad det venligst ligge!

 

4. Legepladser.

Der har været gennemgang af legepladserne, hvor man fandt behov for enkelte små-reparationer, samt for slibning og oliering af bl.a. vippedyrene. Arbejdet vil blive udført i løbet af sommeren.

Legepladsudvalget kunne samtidig konstatere, at mange pladser er flotte og velholdte, mens andre trænger til oprydning, så hermed en opfordring til, at få ordnet rest- og udenoms arealerne.

 

 

5. Parkering.

Det har ikke været muligt, at opnå tilladelse til skiltning vedr. p-forbud ved indkørslerne til stamvejene, men kun til indkørslerne til gårdene. Skiltene vil blive opsat, så snart vi modtager dem.

 

6. Dræbersnegle.

Nogle grundejere mener, at have observeret Dræbersnegle i deres haver. Har i snegle i jeres have, kan i identificere dem på; www.skovognatur.dk/DyrOgPlanter/Bloeddyr/Snegle/Noegle_identifikation.htm

hvor i også kan få tips om hvordan man slipper af med dem.

 

7. Opkrævning stiger.

Som vedtaget på generalforsamlingen 2006, stiger den samlede opkrævning til grundejerforeningen pr. 1.7. til 1.509,-kr.

Aconto varme udgør 1066,-kr, terrænbelysning 23,-kr, og kontingent 420,-kr.

 

8. Mursten.

Mange grundejere leder forgæves efter et sted, at købe vores røde mursten. Ved du hvor man kan købe sten identiske med vores, må du meget gerne henvende dig til kontoret.

 

9. Bestyrelsen her og nu.

Vi holder vores sidste møde inden sommerferien tirsdag d.12. juni, og mødes igen til august. Det betyder dog ikke, at der ikke laves noget. Vi skal have afrundet en del hængepartier fra Ishøj Kommune bl.a. vores manglende avis/glascontainere, vedligeholdelsesplan for stamvejene mm.

Genbrugspladsens hegn ud mod Ishøj Søvej skal udskiftes, og gennemgang af SF-sten etape 2 planlægges. Hvidbogen skal gøres færdig, og diverse oplæg til generalforsamlingen skal finpudses.

 

Alle grundejere ønskes hermed en rigtig god sommer

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv