Nyhedsbrev 2021-14

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

11. juni 2021

 

Tilmeld dig Nyhedsbrev på mail – og læs Nyhederne mens de er friske!

Tilmeld her: https://strandgaardsparken.dk/nyhedsbrev/

 

 Nyhedsbrev 2021 – 14

 

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Der lukkes for varmen og det varme vand!
  2. Generalforsamlingen 2020 – seneste nyt.
  3. Afholdelse af gårdmøder – legepladspuljen mm.
  4. Corona-ambassadører og andre tiltag.

 

1. Der lukkes for varmen og det varme vand!

Ishøj Varme Værk meddelere at der lukkes for fjernvarmen i Strandgårdsparken (og mange andre steder), grundet reparation af en hovedledning. Dette medfører at der ikke er varme i radiatorerne og at vandet i din varmtvandsbeholder ikke bliver opvarmet, du vil stadig have koldt vand i hanerne.

 

TORSDAG D. 17. JUNI FRA KL. 08-17.

 

2. Generalforsamlingen 2020 – seneste nyt.

I seneste Nyhedsbrev for 1 mdr. siden varslede vi, at vi ville forsøge at afholde, den udsatte, General-forsamling 2020 med fysisk fremmøde inden sommerferien.

Da Ishøj Kommune og Ishøj Sogn igennem hele maj måned lå tæt på dag-til-dag nedlukning, valgte vi ikke at satse på det, og har nu besluttet at flytte den til tirsdag d. 24. august 2021.

Vi ved endnu ikke om vi kan få egnede lokaler tæt på til den tid, men det må vi tage som det kommer.

Når vi ikke bare aflyser Generalforsamlingen 2020 (der kommer jo endnu én i november), så er det fordi der er valg til formand og bestyrelsesposter, samt regnskab og budget som skal godkendes.

Det betyder også at vi fortsætter driften efter indeværende regnskabsårs budget, og ikke opkræver nye reguleringer pr. 1. juli som planlagt.

 

3. Afholdelse af gårdmøder – legepladspuljen mm.

Både ifm. med Corona, men også at nogle grundejere ikke blev inddraget i beslutninger i deres gård, har vi tidligere flere gange skrevet ud, at advokatens anbefaling er at foreningens vedtægter følges. Dvs. at man skal indkalde alle i gården med en dagsorden og det skal være med 2-4 ugers varsel. Desuden skal der tages referat, som skal underskrives.

Flere gårde har henvendt sig, og sagt at det bliver for meget at skulle gøre, blot for at kunne søge om lidt maling, nye blomster e.l. til almindeligt vedligehold, og én grundejer foreslog at vi lavede en bagatelgrænse.

Vi kan ikke lave en bagatelgrænse, for den kan blive uretfærdig, MEN almindeligt vedligehold f.eks. maling/træbeskyttelse af borde/bænke eller hegn, udskiftning af blomster, reparation af egne mindre legeredskaber osv. accepteres uden gårdmøde forudgående. Dog skal det holdes i samme farver osv. det vil sige at det ikke må ændre på legepladsens udseende/brug. Dette er vedr. tilskuddet på 1.500,-kr.

  

Når det gælder ansøgninger til legepladspuljen, skal der fortsat afholdes gårdmøde, som nævnt ovenfor.

Vi vil dog gerne gøre dette lidt nemmere også, og vi har derfor en skabelon til indkaldelse, og en skabelon til referat.

Dem kan I få tilsendt/udleveret på kontoret. Så udfylder I først indkaldelsen, afleverer den tilbage og vi trykker og omdeler den. Bagefter udfylder I tilsvarende referat, som vi også trykker og omdeler.

Efterfølgende skal I kun sørge for at alle underskrifter kommer på referatet.

 

4. Corona-ambassadører og andre tiltag.

Vores 4 Corona-ambassadører har haft travlt; de har stået ved Containerpladsen og delt ”Goodie-bags” ud, formidlet information og svaret på mange spørgsmål og så har de også været både i TV2-Lorry og TV-Ishøj!

De fortsætter deres arbejde, særligt ved at stå ved Containerpladsen, men også med at bistå Coronaramte familier, f.eks. med indkøb osv. så isolation kan opretholdes.

Med den seneste genåbningsplan fra Folketinget, kan vi fortælle følgende:

Kontoret har haft åbent for personlige henvendelser i et par uger og det fortsætter vi med.

Containerpladsen opfordrer ikke længere til at bære mundbind ved besøg.

Alle skal dog huske at der stadig gælder de oprindelige krav om at bruge håndsprit og holde afstand, samt blive hjemme ved symptomer.

Vær søde at tage hensyn til vores medarbejdere, uanset om det er på Containerpladsen, Kontoret eller ude på områderne; medarbejderne skal være på arbejde, men vil gerne passe på sig selv, og det skal I også huske at gøre!

 

Tag en PCR-test – for din og dine omgivelsers skyld 😊

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

Pernille Møller

Formand

0

Din varekurv