Nyhedsbrev 2021-10

Til Grundejerne i Grundejerforeningen

Strandgårdsparken

12. april 2021

 

Tilmeld dig Nyhedsbrev på mail – og læs Nyhederne mens de er friske!

Tilmeld her: https://strandgaardsparken.dk/nyhedsbrev/

 

 Nyhedsbrev 2021 – 10

 

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Afstemning om TV leverandør til Coax-nettet.

 

1. Afstemning om TV leverandør til Coax-nettet.

Vi skal nu i gang med en Urafstemning vedr. leverandør til vores lokale net.

Da vi ikke har mailadresser på alle grundejere, og ikke behandler CPR numre, bliver det en noget utraditionel afstemning vi skal gennemføre

 

Onsdag d. 14. april vil du/I modtage en præsentation af de 3 interesserede leverandører (Stofa, youSee og Ishøj Ny Antenneforening/Kabelplus), samt en lukket kuvert med jeres stemmeseddel/anvisning på afstemningens forløb.

Der kan enten stemmes med brevstemme (afleveres i kuvert i en urne på kontoret, mod forevisning af Sundhedskort), eller digitalt (e-mail tilmeldes med foto/scan af Sundhedskort).

Afstemningen varetages af Boardplace Vote, og er anonym (kun Boardplace Vote har dit navn/adresse, og kan sammenholde det med din personlige kode).

 

Afstemningen forløber i perioden 14. – 28. april. I hele perioden kan brevstemmer afleveres på kontoret mandag – fredag kl.7.30 – 15.00. Brevstemmer kan ikke afleveres uden for dette tidsrum, da der skal forevises Sundhedskort.

Fra d. 14.-21. april kan du tilmelde dig digital afstemning, og herefter afgive din digitale stemme fra d. 22. – 28. april).

Afstemningen slutter onsdag d. 28. april kl.15.

Resultatet offentliggøres senest fredag d. 30. april.

Information om afstemnings procedure, din personlige kode og hvordan du skal gøre, er i den kuvert du modtager i løbet af onsdag d. 14. april.

0

Din varekurv