Nyhedsbrev 2012-02

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

23. april 2012

Nyhedsbrev 2012 – 02

Nyhedsbrevet informerer om:

  1. Kontoret holder ferielukket.
  2. Loppemarked.
  3. Gårdprisen 2012.
  4. Trampoliner.
  5. Sand til sandkasser.
  6. Storskrald og haveaffald.
  7. Standardprojekter.
  8. Hjælpsomme grundejere.

 

1. Kontoret holder ferielukket.

Til og med fredag d.27. april. Akutte henvendelser vedr. varme, terrænbelysning etc. skal ske på tlf.nr: 76 11 72 82.

 

2. Loppemarked. 

Foreningens årlige loppemarked, finder sted søndag d. 20. maj fra kl.10-14. Gratis stader fås ved henvendelse til kontoret.

 

3. Gårdprisen 2012.

Også i år uddeler vi Gårdprisen, henholdsvis for flotteste gård, flotteste legeplads og flotteste initiativ. Med hver pris følger en præmie på 5.000,-kr. til gården. Vi glæder os til, at se ligeså meget energi og initiativ lagt i gårdene, som vi så sidste år. God arbejdslyst til alle!

 

4. Trampoliner.

Bestyrelsen har modtaget forespørgsler vedr. trampoliner i haverne. Der er ikke nogen regler for trampoliner, men de skal bruges under hensyn til andre. Dvs. at naboerne bør kunne være ugeneret i deres egne haver, og man derfor bør hoppe under hegnshøjde, eller når naboen ikke er i sin have.

 

5. Sand til sandkasser.

Kan bestilles på kontoret. Husk at sandet leveres på parkeringspladsen, og gården selv sørger for udskiftning i sandkassen. Gammelt sand afhentes herefter fra parkeringspladsen af foreningens personale.

 

6. Storskrald og haveaffald.

Må ikke henstilles på brandvejene eller fortovene. Det ser ikke pænt ud med affald alle vegne, der er risiko for ildspåsættelse, og personalet kan ikke komme til at feje, slå græs mm. Så lad tingene stå i haven, til du har tid til at aflevere det på genbrugspladsen.

 

7. Standardprojekter.

Standardprojekt vedr. dobbelt skralderum er endelig blevet godkendt af Ishøj Kommune.

Vejledning og ansøgningsskema fås på kontoret.

Vi venter stadig på godkendelse af vinduer i rejsningstag mm. men så snart vi har svar, lader vi jer det vide.

Husk at der nu kun er gebyr på godkendelse af udestue, men at der fortsat skal søges tilladelse til alle byggeprojekter.

 

8. Hjælpsomme grundejere.

Det er formentlig, i bedste mening at nogen beskærer et træ, hælder beton i et hul osv. når de synes der trænger til at blive gjort noget. Det er dog ofte til mere skade end gavn, og reetablering kan blive dyrt for den enkelte grundejer, hvis det er foreningens ejendom det er gået ud over. Finder man, at der er behov for reparationer, beskæring mm. må man henvende sig til kontoret. Personalet og bestyrelsen vurderer så om, og hvornår, der skal gøres noget. Dette bedes respekteret.

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv