Om brunata

Debatindlæg vedrørende Brunata;

I april 2009 skriver vores “gode” bestyrelse:

 

“4. Udskiftning af varmemålere.

Vores fordampningsmålere er forældede, og bestyrelsen har derfor valgt, at udskifte målerne med elektroniske målere, som kan radioaflæses. De nye målere er mere præcise, og ikke påvirket af rumtemperaturen. Når målerne er installerede, skal der fremover ikke aflæses i de enkelte huse, hvilket vil være en stor fordel for alle parter.”

 

Allerede nu har jeg personligt haft besøg af Brunata hele 4 gange, og de kommer såmænd for 5.gang i morgen den 12/8 – for at aflæse?!!! Jamen, er der overhovedet sammenhæng mellem realiteten og det bestyrelsen i Nyhedsbrevet fra 2009 lovede os beboere? Ikke alene skal jeg “vælge” at holde fri i alle de dage, men der kræves også at man flytter møblement o.lign. mere end 1 m fra målerne. Jeg troede ærlig talt, at de skulle RADIOAFLÆSES. Jeg tror, at bestyrelsen skal tage kursus i radioaflæsning, for det virker ikke som om de vidste hvad termen dækkede over.

Kan bestyrelsen gøre sig den “ulejlighed” at give os en forklaring på, hvorfor vi skulle skifte til Brunata, når nu man alligevel ikke kan radioaflæse og de har vist sig ikke at være så pålidelige (det første år har det krævet reparation, udskiftning osv 3 gange)? Og derved få ødelagt alle vores radiatorer.

Med venlig hilsen 
Mustafa Taskiran,
Bøgelunden 31

0

Din varekurv