Nyhedsbrev 2010-03

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

14. marts 2010

Nyhedsbrev 2010 – 03

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. TV
  2. Varmemålere

  1. TV

Der er stadig en del forvirring omkring overgangen til Dansk Kabel TV / You – See.

D. 24. januar meddelte Ole Bjørstorp at man havde indgået en aftale der indebar betalingsfri måned mm. som meddelt i tidligere nyhedsbrev. Ishøj Kommune skulle efterfølgende udsende informationsmateriale om dette. Det skete ikke, i stedet modtog tv – modtagerne et brev fra Dansk Kabel TV om pakkevalg med ganske få dages varsel.

D.3. marts modtog vi mail fra Ole Bjørstorp, hvor han meddelte at Dansk Kabel TV kun ville give betalingsfri måned til grundpakker, men at fristen for pakkevalg ville blive flyttet til 18. marts. Dette skulle Dansk Kabel TV så melde ud i et nyt brev til tv-modtagerne.

Dette er ikke sket, tvært imod har vi nu modtaget opkrævning for næste kvartal fra You – See, baseret på tilmelding d. 28. februar.

Vi protesterer både overfor Ishøj Kommune, Dansk Kabel TV og You – See, og opfordrer alle TV- modtagere til at gøre det samme. Send venligst kopi af din klage til grundejerforeningen, så har vi mere at arbejde med.

Vi protesterer mod uvarslet prisstigning, for kort varsel til ændring af pakker, samt at pakkeændring bliver pålagt gebyr.

Grundejerforeningen bliver nødt til, at understrege at fravælger man You – See og vælger at opsætte parabol, skal denne være placeret under hæk/hegnshøjde så den ikke er synlig udefra.

 

2. Varmemålere

Der er fundet fejl på en diode i de nye varmemålere. Det medfører at den tapper batteriet for strøm, og derfor skal alle varmemålere nu have udskiftet batteri og dioden frakoblet. Det betyder at Brunata endnu engang skal have adgang til alle radiatorer. Flere grundejere er allerede blevet varslet om dette, og vi beklager ulejligheden det medfører.

Målere der ikke har virket som de skal, vil få beregnet deres forbrug ud fra graddage, sammenholdt med forbruget før og efter batteriets svigt.

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv