Nyhedsbrev 2010-01

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

4. januar 2010

Nyhedsbrev 2010 – 01

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Kontorets midlertidige åbningstider
  2. Snerydning mm.

 

1. Kontorets midlertidige åbningstider.

Da vores kære kontorassistent Bente, desværre vil være uarbejdsdygtig i længere tid, er vi nødsaget til at meddele, at kontoret kun har åbent for personlige henvendelser tirsdage og torsdage fra kl.9-11, indtil andet meddeles.

Ved personlige henvendelser forstås ind – og udbetalinger, påtegninger osv. Alle henvendelser der kan ske pr. post eller mail bedes foretaget sådan.

Bestyrelsen må samtidig beklage, at vi ikke kan overholde vores ønskede behandlingstid på henvendelser, og beder om jeres forståelse.

Alle hidtidige henvendelser pr. post eller mail vil, i løbet af kort tid, få en bekræftelse på at deres henvendelse er modtaget, og vil blive behandlet hurtigst muligt.

Som jeg ofte har skrevet er Bente vores 8- armede blæksprutte, og vi har nu rigtig mange ting vi bliver nødt til at gøre, mens hun er fraværende.

Vi håber i har forståelse for dette.

Ved absolut akutte problemer kan man ringe på tlf: 21 74 81 05 ml.8-12. Udenfor dette tidsrum kontaktes varmeværket på tlf: 43 54 24 11, og dette kun vedr. varme, vand, kloak og terrænbelysning.

 

2. Snerydning mm.

Vi skal lige minde om, at grundejerne er forpligtet til at holde fortovene farbare. Dvs. at man har pligt til at rydde sne, og evt. salte i tidsrummet kl.7-21.

Post og renovationsarbejdere går ikke på ruter der ikke er ryddede, og det kan betyde at du ikke får post, eller tømt dit affald. Folk, som passerer, kan komme til skade, og i så fald er du erstatningspligtig, hvis du ikke har holdt fortovet farbart.

Lav evt. aftaler med naboen om at tage tørnen på skift, så bliver det meget nemmere..

 

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv