Nyhedsbrev 2008-08

Til Grundejerne i Grundejerforeningen Strandgårdsparken

 

11. december 2008

Nyhedsbrev 2008 – 08

Nyhedsbrevet informerer om:

 

  1. Datoer du bør holde øje med..
  2. Snevagt søges.
  3. Generalforsamlingen 24. november.
  4. Bestyrelsen her og nu

 

1. Datoer du bør holde øje med..

18. december, reception for varmemester Owe Jäde, som går på pension. Mød op på varmecentralen mellem 14-17 og ønsk ham et godt otium.

24. december- 1. januar, kontoret er lukket.

24. december, genbrugspladsen er lukket.

31. december, genbrugspladsen er lukket.

 

2. Snevagt søges.

Grundejerforeningen har igennem årene benyttet sig af en lille fast stab af grundejere, som kunne tilkaldes ved behov for snerydning/saltning uden for normal arbejdstid. Vi mangler nu en medarbejder, og hører gerne fra interesserede, som har kendskab til arbejdet og særligt til vores maskiner af mærket Holder og Egholm. Kontakt kontoret og hør nærmere.

 

3. Generalforsamlingen 24. november.

Det blev endnu en stille generalforsamling med blot 28 stemmeberettigede deltagere. Bestyrelsen glæder sig over, at i hvert fald disse 28 var engagerede, og havde mange gode indlæg og tanker med.

Det er dog beskæmmende, at et væsentligt spørgsmål som opstilling af mobilmast, skal afgøres med stemmerne 13- 12, til fordel for mobilmasten. Det er synd for de som gerne havde været foruden masten, og bestyrelsen havde gerne set en større stemmedeltagelse og en bredere margen. Vi kan dog glæde modstanderne med, at mobilmastfirmaet pt. IKKE opsætter flere master grundet den finansielle krise, så det bliver måske slet ikke til noget alligevel.

Fastelavnsudvalget blev beriget med endnu 2 medlemmer, Christian Irgang-Dahlin Granlunden 127 og Rob Wiegmans Elmelunden 1, hvilket udvalget er rigtig glade for!

Kontingentforhøjelsen blev vedtaget, og bestyrelsen var så heldige, at Benny Vahl-Møller, Fyrrelunden 111 havde lyst til at deltage i bestyrelsens arbejde de næste år, og dermed blev valgt ind som nyt medlem af bestyrelsen.

Endeligt referat af generalforsamlingen forventes færdigt medio januar.

 

4. Bestyrelsen her og nu.

Udvidelsen af genbrugspladsen er startet, og vi har fået afsluttet mange mindre projekter.

Vi mangler at besvare nogle få henvendelser inden vi kan sige at, nu holder vi juleferie, men så gør vi det også! Helt frem til 7. januar hvor næste bestyrelsesmøde afholdes.

Vi takker grundejerne for positiv, som negativ respons igennem året – begge dele giver inspiration til vores fremtidige arbejde.

 

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

 

Mvh.

Grundejerforeningen Strandgårdsparken

p.b.v.

 

Pernille Møller

formand

0

Din varekurv